Egyéb kategória

Greenman Anna Maratonon való részvétele

2016 június 5-én Balatonkenesén a Széchenyi Parkban került megrendezésre az Anna „Maraton” azzal a nem titkolt céllal, hogy az esemény teljes bevételével Sarkadi Anna gyógykezeléséhez szeretnének hozzájárulni!

Sarkadi Anna egy csupa mosoly 13 éves lány, aki most egy komoly betegséggel, a leukémiával vette fel a harcot. A kezelések felén már túl van, de Ő és családja, még mindig nagy út előtt áll.

A futóversenyen a résztvevők több korcsoportban és távolságokon mérhették össze tudásukat. Minden célba érkező gyermeket éremmel jutalmaztak, távtól függetlenül, továbbá minden kategóriában az 1-3. helyezett oklevelet kapott. A verseny ideje alatt lehetőség volt csillám tetoválás kipróbálására, kézműves foglalkozásra, a kisebbeket pedig népi játszóház várta.

A tombola sorsoláson a Greenman Kft. által felajánlott ProKlean bio tisztítószer ajándékcsomag is új gazdára talált, sok más tombola felajánlás mellett.

A rendezvény ideje alatt összesen 946.500 Forint gyűjt össze, melyet Balatonkenese Város Önkormányzata 1 millió Forintra egészített ki. Az összegyűjtött adományokat a szervezők már el is juttatták Sarkadi Annának és szüleinek.

Sarkadi Annának és családjának mielőbbi gyógyulást, és kitartást kívánunk!

www.facebook.com/annamaraton

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?