A GREENMAN MÁRKA

Célunk a magyar társadalom környezeti tudatosságának növelése, az egyéni felelősségvállalás fontosságának hangsúlyozása és a fenntartható fejlődés elősegítése.

A Greenman Kft. által alkalmazott technológia, a Greenman Probiotikus Technológia, amely több évtized alatt a világ számos országában már bizonyított, kiváló eszköz mindezek megvalósítására. Olyan módszert kínálunk mind az ipar mind a magánháztartások számára, amely környezetkárosítás nélküli megoldást nyújt számos korábban megoldhatatlan, vagy csak vegyszeresen, költségesen megoldható problémára.

Greenman Kft

Választási lehetőséget kínálunk azoknak akik hajlandóak felelősséget vállalni mindennapi tetteikért, felismerik azt, hogy az egyéni szerepvállalás kiinduló lépése a nagyobb változásoknak, amelyek megőrzik, sőt talán javítják is környezetünk állapotát, biztosítva a jövőt unokáink és az ő unokáik számára.

Reméljük, hogy az általunk képviselt Greenman Probiotikus Technológiában rejlő lehetőségeket és erőket minél szélesebb körben felismerik hazánkban is, és munkánkkal hozzájárulhatunk egyrészt országunk, másrészt bolygónk biztonságosabbá, élhetőbbé tételéhez, fennmaradásához és az emberi faj életminőségének javításához, fenntartásához.

A GREENMAN KFT. FELELŐSSÉGVÁLLALÁSA

A fenntartható fejlődésben hiszünk. Cégünk alapítása óta és több, mint egy évtizednyi működésünk során végig az a cél lebegett szemünk előtt, hogy hogyan tudjuk megteremteni a természetes egyensúlyt környezetünkben.  Az egyensúlyra törekszünk – hiszünk a szelektív hulladékgyűjtésben, az újrahasznosításban és a körkörös gazdasági modellben. Termékeink gyártása során mindig ezt a modellt követtük, ma már a csomagolás terén is megvalósítottuk mindezt. Minden általunk gyártott termék kis kiszerelésű flakonja 100%-ban újrahasznosított, úgynevezett „recycled PET azaz rPET”  műanyagból készül.

Termékeink műanyag csomagolásának visszagyűjtésére lehetőséget biztosítunk vevőink, partnereink számára. Nagyvásárlóinktól begyűjtjük és telephelyünkre szállítjuk a használt csomagolóanyagokat,  egyéni vásárlóinknak gyűjtőpontot alakítottunk ki, hogy minden műanyag visszakerülhessen a körforgásba. A műanyag újjászületéséért – a körkörösség jegyében.

Az újrahasznosításban hiszünk. Partner cégünk segítségével valamint cégcsoportunkhoz tartozó Plastikon vállalkozásunk bevonásával azt a célt tűztük ki, hogy újraértelmezzük a műanyagcsomagolást. Begyűjtünk, feldolgozunk, újrahasznosítunk. Minden termékünkkel környezetünk védelmét szolgáljuk, hozzájárulva a fenntartható fejlődéshez.