Kézi permetező slagos adagoló multifunkciós kerti öntöző
blog

Kézi öntözés, kerti munkák egyszerűen a Greenman slagos adagolóval

A Greenman slaghoz csatlakoztatható multifunkciós adagolós öntöző egy kiváló eszköz a Greenman termékek megfelelő hígítására és kijuttatására, a locsoló tömlőn átfolyó víz segítségével. A Greenman koncentrátumok vízzel történő bekeverési aránya többféle módon, precízen beállítható, így egyetlen eszközt különböző alkalmazásokhoz is hatékonyan lehet használni. Az öntöző szórófej gondoskodik a készítmények megfelelő sugarú és erősségű kijuttatásáról.

Nagy könnyebbség a használata! Nem kell a hátamon cipelni a 10 literes permetezőt! (Persze nem is bírnám!) – Vadas Erzsébet

Kézi öntöző egyszerűen a slagra illesztve

    • Egyszerű, könnyen kezelhető: felejtse el a bonyolult kerti eszközöket, töltse fel Greenman termékkel a tartályt, csatlakoztassa a slagot a tartály végére, válassza ki a kívánt keverési arányt és már kész is!
    • Greenman termékek használatához tervezve: permetezéshez, öntözéshez, kerti tavakhoz stb.
    • Ergonomikus kialakítás: megbízható, kényelmes használat.
    • Multifunkciós beállítási lehetőségek: 5 féle keverési opció, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt!

Ajánlások öntözéshez, talajelőkészítéshez

    • Tavaszi vagy őszi talajelőkészítéshez kiskerti talajoltás: 0,41 liter Greenman Agro / 100 m2. A kívánt mennyiséget töltse a tartályba, majd vízzel töltse tele. „A” állásba helyezve tudja kijuttatni ezt a mennyiséget, így 80 liter vizet fog elhasználni egy tartály kiürítéséhez. Javasolt a magvetéssel legalább 2 hetet várni a talajoltást követően, mert a gyomok csírázását megindíthatja a készítmény, így azok eltávolítása könnyebbé válik.
    • Palánták, fiatal növények öntözése heti 1-7 alkalommal: 1:1600 arányban Greenman Agro-val. Tegyen 0,5 dl Greenman Agro-t a tartályba, majd vízzel töltse tele. Állítsa a szabályozót az „A” állásba. Így 80 liter vizet fog elhasználni egy tartály kiürítéséhez. Használja a terméket minden öntözésnél a megadott arányú hígításban.
    • Rendszeres öntözéshez, legalább heti 1x (zöldségek, gyümölcsök): 1:800 arányban Greenman Agro-val. Tegyen 1 dl készítményt a tartályba, vízzel töltse tele és állítsa a szabályozót az „A” állásba. Így 80 liter vizet fog elhasználni egy tartály kiürítéséhez.
    • Fák lemosó jellegű permetezése, tavaszi permetezés: Töltsön 1 liter Greenman Agro-t a tartályba, majd állítsa a szabályozót „A„ állásba, így a tartály 80 liter víz felhasználásával fog kiürülni.
    • Gyepek öntözése heti 1-7 alkalommal: 1:1600 arányban Greenman Agro-val. Tegyen 0,5 dl Greenman Agro-t a tartályba, majd vízzel töltse tele. Állítsa a szabályozót az „A” állásba. Így 80 liter vizet fog elhasználni egy tartály kiürítéséhez. Ez a mennyiség kb. 100 m2-re elegendő.
    • Dísznövények öntözése heti 1x-i alkalommal: 1:800 arányban Greenman Agro-val. Tegyen 1 dl készítményt a tartályba, vízzel töltse tele és állítsa a szabályozót az „A” állásba. Így 80 liter vizet fog elhasználni egy tartály kiürítéséhez.
    • Komposztálás: 1 liter Greenman Compost javasolt 1 m3 komposzt alapanyaghoz. Ehhez válassza ki azt az állást amennyi vízzel jól át tudja nedvesíteni, keverni az adott komposzt mennyiséget. Töltse tele a tartályt Greenman Compost-tal, majd egyenletesen, rétegenként vagy forgatva a komposztot permetezze be a teljes mennyiséget, majd tömörítse le. Ha több m3-nyi komposztot kezel, többször tele kell töltenie a tartályt.
    • Tókezelés: 1 liter Greenman Pond ajánlott 10.000 liter tóvízhez, havonta. Töltse a megfelelő mennyiségű Greenman Pondot a tartályba és szükség esetén egészítse ki vízzel, hogy a tartály tele legyen. Az „A” vagy a „B” állásban juttassa ki a terméket, így fogja tudni megfelelően eloszlatni.
    • Beszáradt emésztők előkezelése: Greenman Purus vízzel hígított adagolása lehet indokolt száraz, lerakódott falú, vagy tömörödött aljú emésztőknél. Töltse tele a tartályt Greenman Purus-sal és az emésztő méretétől függően válasszon keverési beállítást.

 

Vélemény, hozzászólás?