GREENMAN PROBIOTIKUS TECHNOLÓGIA

Célunk a magyar társadalom környezeti tudatosságának növelése, az egyéni felelősségvállalás fontosságának hangsúlyozása és a fenntartható fejlődés elősegítése.

A Greenman Kft. által alkalmazott technológia, a Greenman Probiotikus Technológia, amely több évtized alatt a világ számos országában már bizonyított, kiváló eszköz mindezek megvalósítására.

MIÉRT TERMÉSZETESET?

Gondolnád, hogy több vegyszer kerül a szervezetedbe mint vitamin?

A mikroorganizmusok a Földön mindenhol megtalálhatóak: levegőben, vízben, szárazföldön, mélytengeri hőforrásokban, valamint az emberi és állati szervezetben, sőt még nukleáris hulladékokban is. Egy gramm talaj kb. 40 millió, egy milliliter felszíni víz egymillió baktériumsejtet tartalmaz. Az emberi szervezet sejtjeinek száma jóval kevesebb, mint amennyi mikróba sejt jelen van benne. A Földön összesen mintegy 5 kvintillió (5 × 1030) baktérium élhet. Ezek az élőlények alapvető szerepet töltenek be a bioszféra anyagforgalmában, éppen ezért életfeltételeink nagyon szorosan függnek a minket mindenhol körülvevő mikroorganizmusoktól.

A Greenman Probiotikus Technológia
általános, jótékony hatása:

Csökkentik a környezet
szennyezettségét, javítják minőségét.

Lebontják különféle szerves anyagokat és más élőlények, növények számára hasznosítható formába alakítják át.

Visszaszorítják a patogén és rothasztó mikroorganizmusokat, és a semleges mikroorganizmusokat maguk mellé állítva, egészséges környezetet hoznak létre.

Számos értékes, bioakítv vegyületet termelnek.

Probiotikus, egészségmegőrző hatásúak.

Segítik
a fenntartható fejlődést.

Legyél naprakész termékeinkkel kapcsolatban

Iratkozz fel hírlevelünkre!

GREENMAN BLOG

Tovább
Egyéb kategória

Referenciáink

A Greenman termékeket sokan, sokfelé használják. Viszonteladói hálózatról egy másik blog bejegyzésben írtunk bővebben. Itt most felsorolásszerűen kiemeljük azokat a tapasztalatokat, vizsgálatokat, méréseket, jegyzőkönyveket valamint eredményeket, melyek termékeink minőségéről tanúskodnak. A különféle vizsgálatok hosszú...

Tovább

Tovább
Egyéb kategória

Mely viszonteladóknál vásárolhatóak meg termékeink

Az ország különböző településein, különböző kis- és nagykereskedelmi boltokban, hálózatokban érhetőek el termékeink. Ebben a bejegyzésben felsorolásszerűen névvel, címmel ellátva találják meg megyénként azokat a viszonteladókat, akiknél megvásárolhatóak készítményeink, amennyiben nem a...

Tovább