blog

Ahol a zöld élet kezdődik

Pilisborosjenő nem csak a filmből ismert Egri (díszlet)Várról híres, hanem arról is, hogy a Nagy-Kevély lábánál egyedülálló oktatás keretében tanítanak a Mesevölgy Óvodában.

Az óvoda megkapta a „Madárbarát Óvoda” címet a Madártani Egyesülettől, ezek kívül mindkét óvodában nyuszik élik vidám életüket. A gyerek zsivalytól hangos udvaroknak egyedülálló dísze a kerti tó a piros aranyhalakkal.

Cégünket felkérte Metzlerné Kutvölgyi Eszter intéményvezető, hogy segítsük őket a tófenntartásához szükséges tanácsokkal. A helyzetet segítette, hogy a Greenman Pond termék már használatban volt a tavak kezelésénél. Kollégánk személyesen látogatta meg az óvodavezetőt és a májusi szemerkélő esőben átadta cégünk ajándékcsomagját. Ebben nem csak a tó mikrobiológiáját segítő termék volt, hanem a nyusziknak is volt egy kis immunerősítő, hogy a párzási időszakot könnyebben vészeljék át.

Örömünkre szolgál, hogy egy ilyen patinás, jó nevű óvodát támogathatunk és segíthetünk a felnővő nemzedék szemléletformálásában.

Vélemény, hozzászólás?