Ünnepeljük együtt a fenntarthatóságot Veszprémben

A fenntartható fejlődésben hiszünk. Cégünk alapítása óta és több, mint egy évtizednyi működésünk során végig az a cél lebegett szemünk előtt, hogy hogyan tudjuk megteremteni a természetes egyensúlyt környezetünkben. Az egyensúlyra törekszünk – hiszünk a szelektív hulladékgyűjtésben, az újrahasznosításban és a körkörös gazdasági modellben.

Termékeink gyártása során mindig ezt a modellt követtük, ma már a csomagolás terén is megvalósítottuk mindezt. Minden általunk gyártott termék kis kiszerelésű flakonja 100%-ban újrahasznosított, úgynevezett „recycled PET azaz rPET”műanyagból készül, illetve kifejezetten a hulladék újrahasznosításával foglalkozó leányvállalatunk, a Plastikon, napi 20 tonnányi újrahasznosítható PET palack körkörös gazdasági modellbe való beillesztésén dolgozik, hogy a PET palack ne hulladék lerakóba kerüljön, hanem új életre találjon csomagoló síkfóliaként. Célunk, hogy megváltoztassuk az emberek hulladékról alkotott képét és közösen szebb jövőt építsünk.

Nemcsak a családnak, a barátoknak, hanem a sokéves működésnek hála, országos és helyi szinten is már-már közösséget alkotó vásárlói kör alakult ki, és már a kezdetektől veletek együtt ugyanabban hiszünk a vásárlókkal: a fenntarthatóságban, a környezetével harmóniában élő társadalom megteremtésében, legyen szó környezettudatos életmódról, növényápolásról, szennyvízkezelésről, tóápolásról vagy épp hobbiállat tartásról.

Mindig is fontosnak tartottuk, hogy visszaadjunk valamit a közösségnek, Veszprémnek, ahonnan származunk. Ezért is támogatjuk a helyi kezdeményezéseket, így kultúra iránt elkötelezett vállalkozásként olyan minőségi fesztivált is, mint amilyen a VeszprémFest.

Épp ezért a Greenman a VeszprémFest fenntarthatósági partnere 2024-ben is.

A VeszprémFesten július 16-átől világsztárok lépnek színpadra egy olyan zenei fesztiválon, amelyen meggyőződésünk, hogy nincs olyan, aki ne találna önmagára: világzene, popzene, jazz, opera, klasszikus zene legjobbjai érkeznek szeretett városunkba.

A fellépők között olyan nagy, Európa-szerte ismert neveket találunk, mint:

  • Milky Chance
  • José Cura
  • Paloma Faith
  • Gregory Porter
  • Toto

A VeszprémFest fenntarthatósági partnereként jó szívvel ajánljuk a VeszprémFestet mint nyári szabadtéri programot és zenei fesztivált, és reméljük, hogy lesz alkalmunk akár személyesen találkozni!

Próbáld ki vegyszermentes készítményeinket!