Ünnepeljük együtt a fenntarthatóságot Veszprémben

A fenntartható fejlődésben hiszünk. Cégünk alapítása óta és több, mint egy évtizednyi működésünk során végig az a cél lebegett szemünk előtt, hogy hogyan tudjuk megteremteni a természetes egyensúlyt környezetünkben. Az egyensúlyra törekszünk – hiszünk a szelektív hulladékgyűjtésben, az újrahasznosításban és a körkörös gazdasági modellben.

Termékeink gyártása során mindig ezt a modellt követtük, ma már a csomagolás terén is megvalósítottuk mindezt. Minden általunk gyártott termék kis kiszerelésű flakonja 100%-ban újrahasznosított, úgynevezett „recycled PET azaz rPET”műanyagból készül, illetve kifejezetten a hulladék újrahasznosításával foglalkozó leányvállalatunk, a Plastikon, napi 20 tonnányi újrahasznosítható PET palack körkörös gazdasági modellbe való beillesztésén dolgozik, hogy a PET palack ne hulladék lerakóba kerüljön, hanem új életre találjon csomagoló síkfóliaként. Célunk, hogy megváltoztassuk az emberek hulladékról alkotott képét és közösen szebb jövőt építsünk.

Valamint számunkra, a Peretsényi családban még egy dolog állandó a természet szeretetén kívül: a város, ahonnan mindez elindult: Veszprém.

Nemcsak a családnak, a barátoknak, hanem a sokéves működésnek hála, országos és helyi szinten is már-már közösséget alkotó vásárlói kör alakult ki, és már a kezdetektől veletek együtt ugyanabban hiszünk a vásárlókkal: a fenntarthatóságban, a környezetével harmóniában élő társadalom megteremtésében, legyen szó környezettudatos életmódról, növényápolásról, szennyvízkezelésről, tóápolásról vagy épp hobbiállat tartásról.

Mindig is fontosnak tartottuk, hogy visszaadjunk valamit ennek a közösségnek, Veszprémnek, a vásárlóknak: többek közt ezért is támogatjuk a veszprémi Vackoló Állatvédő egyesületet és helyi óvodát, valamint mint kultúra iránt elkötelezett és zenerajongó közösség, minőségi fesztivált is támogatunk.

Épp ezért a Greenman cégcsoport a Veszprémfest fenntarthatósági partnere és egyik fő támogatója 2022-ben.

Veszprémfest GreenmanA Veszprémfesten július 11-től világsztárok lépnek színpadra egy olyan zenei fesztiválon, amelyen meggyőződésünk, hogy nincs olyan, aki ne találna önmagára: világzene, popzene, jazz, opera, klasszikus zene legjobbjai érkeznek szeretett városunkba.

A fellépők között olyan nagy, Európa-szerte ismert neveket találunk, mint:

  • James Blunt,
  • Diana Krall,
  • Jamie Cullum,
  • Ana Moura,
  • Zaz,
  • The Gipsy Kings ft. Nicolas Reyes

A Veszprémfest fenntarthatósági partnereként jó szívvel ajánljuk a Veszprémfestet mint nyári szabadtéri programot és zenei fesztivált, és reméljük, hogy lesz alkalmunk akár személyesen találkozni!

Veszprém fest előadók - Greenman cégcsoport

 

Ismerd meg környezetbarát termékeinket:

Greenman Agro

2 990 Ft-tól

Greenman Pond

3 190 Ft-tól

Greenman Floralia

2990 Ft-tól

Greenman Purus

Vásárlás