Cégcsoportunk életbarát tisztítószereket gyártó és forgalmazó innovatív cége a Greenbiotic. A Greenbiotic-nál célunk, hogy a lehető legtöbb emberrel ismertessük meg az egészséges baktérium háztartás fontosságát és a vegyszermentes takarítás előnyeit.

A Greenbiotic speciálisan közterületek tisztán tartására kifejlesztett tisztítószerei nagy hatékonysággal tüntetik el az utcákon, járdákon és tereken leggyakrabban előforduló szennyeződéseket. A cégünk által gyártott tisztítószer az egyetlen a magyar piacon, amit környezet és emberbarát tulajdonságai mellett közterületek tisztán tartására fejlesztettek ki. Tisztítószereink ártalmatlanok a gyermekekre és állatokra nézve, így kimondottan alkalmassá teszi egy sűrűn látogatott terület vagy sétálóutca takarítására. Ajánlatkérésért és további információkért keressen bennünket bizalommal.

www.greenbiotic.hu/kapcsolat

Termékjellemzők:

Eltávolítja a makacs szennyeződéseket

Megszünteti a kellemetlen szagokat

Tisztít és fényesít

Bőr és környezetbarát

Bio tisztítószer többféle természetes illattal

Magas vagy alacsony nyomású, gépi vagy kézi berendezésekkel történő felhasználásra is kiválóan alkalmas

Tisztítószerünket a budapesti VII. kerület nagy megelégedéssel használja, a bulinegyed utcáinak és járdáinak gépi és kézi berendezésekkel történő környezetbarát takarításáért is mi felelünk!