Harmonikus otthon csomag

18 990 Ft

Harmonikus otthon csomag – a környezet tökéletes egyensúlyára törekszik. Mindent lefed és mindenre gondol!

Válaszd a Harmonikus otthon csomagot, és fedezd fel a harmónia megnyugtató érzését! Készítményeink nemcsak a kellemes környezet megteremtésében segítenek, hanem teljes körű lefedettséget biztosítanak a számodra: finom illatok és szemet gyönyörködtető környezet egy kattintással.

Mit tartalmaz a csomag: 1 db 250 ml-es Greenman Relax Levendulás Légfrissítő, 1 db 250 ml-es Greenman Fresh Narancsos Légfrissítő, 1 db 250 ml-es Greenman Cipő varázs, 1 db 1 L-es Greenman Floralia, 1 db 1 L-es Greenman Purus, 3x 400 g Greenman AlgiCell,  1 vödör Greenman AlgiNova.

Cikkszám: 80048 Kategóriák: ,

Leírás

Nem kell készítményeink között külön-külön keresgélned, hiszen a Harmonikus otthon csomag mindent magában foglal, amire szükséged lehet a harmonikus élettér megteremtéséhez.

Greenman Relax Levendulás légfrissítő a pihentető alvásért:

Greenman Relax Levendulás légfrissítőben a levendula nyugtató hatása keveredik a porbiotikumok erejével. Lefekvés előtt néhány fújás elég belőle a hálószoba levegőjébe a pihentető alvásért. Természetes, és egészségre nem ártalmas készítmény, így gyermekek és kisállatok környezetében is használható.

Greenman Fresh Narancsos légfrissítő a friss hétköznapokért:

Greenman Fresh Narancsos légfrissítő természetes összetevőkkel, vegyszermentes hatékonysággal szünteti meg a kellemetlen szagokat. A narancs illat pedig gondoskodik a friss érzésről. Tizennégy különféle jótékony hatású mikroorganizmus keveréke alkotja a probiotikus konzorciumot a maximális hatás eléréséért. Használható mellékhelységekben, dohányzó helységekben, gépjárműben, és az otthon bármely pontján.

Greenman Cipő Varázs:

A probiotikumok millióinak segítségét vesszük igénybe, amelyek hatékonyak a különféle eredetű kellemetlen szagokkal és egyéb problémákkal szemben. A Greenman Cipő Varázs természetes összetevőkkel, vegyszermentes hatékonysággal szagtalanítja, dezodorálja cipőjét, ezáltal egész napos komfortérzetet és egészséges környezetet biztosít a láb számára.

Virágos otthon csomag

Greenman Purus a kellemetlen szagok megelőzéséért:

Senki sem szereti, ha otthonát elárasztja a csatornaszag. Éppen ezért a kellemetlen szagok megelőzésére a csomagba került a Greenman Purus készítmény is, mely élő baktériumok és enzimek működése által fejti ki hatását, valamint természetes összetételének köszönhetően nem roncsolja a lefolyóvezetéket. Használatával megelőzheted a kellemetlen szagokat és a dugulást.

Greenman Floralia szobanövényeid szépségéért:

Akinek van szobanövénye, pontosan tudja, hogy egy-egy zöld levél milyen nagy hatással van a belső tér és önmaga hangulatára. A Greenman Floralia egy olyan speciális, vegyszermentes, mikrobiológiai készítmény, amely élettel telivé varázsolja a szobanövényeid. Hozzájárul a gyökerek és a szárak megerősödéséhez, és erősíti a növény immunrendszerét.

Greenman AlgiCell a szobanövények tápanyagfelvételének megerősítéséért:

A Greenman AlgiCell egy speciális, egyedi kialakítású, üreges szerkezetű csövecskékből álló növényitató és talajkondícionáló készítmény, amely alapanyaga ásványi mikroőrlemény és szerves kötőanyag keveréke. A növény gyökérzetének megerősítése, és a tápanyag felvétel elősegítésére, ajánljuk a Greenman Floralia készítménnyel való öntözést, már az ültetés során.

Greenman AlgiNova az egészséges növekedésért:

A Greenman AlgiNova rendkívül finom szemcseméretű, púder szerű természetes anyag, amely lehetővé teszi a koncentrált, gyors felszívódást. Ennek köszönhetően a növények rövid időn belül hasznosítani tudják a tápanyagban gazdag készítményt. Rendszeres alkalmazása hozzájárul a növények egészséges növekedéséhez és a megfelelő állagú talaj biztosításhoz, miközben környezetbarát módon használható a termesztés különböző területein.

Virágos otthon csomag


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Harmonikus otthon csomag” értékelése elsőként