Bejelentkezés

bezár
Regisztráljon most!

Kosár

bezár
Ingyenes szállitás 29.980 Forint felett! Megbízható, hatékony termékek magyar gyártótól!
bezár

Blog

blog

Így védd a kerted forróságban

Repedező talaj, kókadó növények, száradó virágok – ismerős? Mit tudsz tenni a rekkenő hőségben, hogy védd kertedet?

Hogyan öntözzünk nyáron?

Csábító a munka után hullafáradtan locsolóval a kezedben bambulni, beszívni a friss fű illatát, figyelni, ahogy a növények jólesően isznak be minden csepp nedvet. Meg aztán így is tanultuk, hogy naplemente után jó locsolni. Nos, megint mondjuk: nem jó. Egy kertész barátunk azt a hasonlatot hozta, ez olyan, mint vizes gumicsizmában elaludni: begombásodik a lábunk. Öntözz hajnalban, hogy elkerüld a gombásodást és távol tartsd a csigákat, a legbrutálisabb terménypusztítókat is.

Mulcsozz!

mulcsozás talajtakarást jelent. A talaj rettentően kiszárad, berepedezik a forróságban. A mulcs megtartja a nedvességet, védi a talajt a tikkasztó hőségtől (meg széltől is). A friss fű is remekül szolgál mulcsként, de forgácsot vagy bármilyen takaróréteget tehetsz a növények köré.

Árnyékba a növényeiddel!

Nem árt, ha valami szövetet húzol a napnak túlságosan kitett növények felé, hogy megvédd őket az erős napugárzástól. Ha hálóval óvod őket, ügyelj arra, hogy levegőt azért kapjanak. A szélsőségesen melegben és a magas UV sugárzás mellett gyakran használják ezt a módszert, ráadásul megvéd az esetleges csipegető madaraktól is.

Talajjavítás és gyökérzet megerősítése

Serkenti a gyökérképződést, növeli a tápanyagfelvételt, szárazságtűrővé teszi a növényt. Jelentős termésnövelés. Kiváló tápanyagfelvétel és szárazságtűrés a Greenman Agro-val.
A Greenman Agro mikrobiológiai készítmény egy egyedülálló, minden kultúrnövényhez alkalmazható speciális probiotikus termésnövelő készítmény, amely javítja a talaj minőségét, növeli a talajélet aktivitását, támogatja a humuszképződést és rendszeresen alkalmazva megerősíti a növény immunrendszerét, mely által az ellenállóbbá válik a különféle környezeti hatásokkal szemben.
Greenman Agro - Vegyszermentes bio védekezés kártevők, betegségek ellen

                                Tudj meg többet a Greenman Agro készítményről!

Vélemény, hozzászólás?

Scroll To Top