Attila – Otthoni szennyvíz kezelés

„A tapasztalataimat osztom meg a Greenman Purus használatát illetően. A készítményt hosszú évek óta használom szennyvízkezelésre egy kb. 5m3-es derítőben. Amióta folyamatosan adagolom a Purust az emésztőbe a kellemetlen szagok teljesen megszűntek és a szennyvíz szinte átlátszó lett (a Purus használata előtt a víz színe zöldes – barnás volt, átláthatatlan és a felszínt vastagon borította egy lebegő réteg). A Greenman baktériumok lebontanak minden szerves dolgot ami a derítőbe kerül, így kevesebb iszap képződik és a készítmény használatával megszűnt a vastagon lebegő réteg is, így az emésztőbe való betekintést követően az áttetsző szennyvíz látható. Megfigyeltem, hogy a derítő oldalfaláról eltűnt a zsíros lerakódás is, ami a Purus használatát megelőzően látható volt az oldalfalakon. A háztartásomban mellőzöm a vegyszerek és fertőtlenítők használatát amennyire csak lehetséges pl. a Domestost és hasonló baktériumölő szereket.  Egyfelől nem terhelem a környezetemet az agresszív szerekkel, másfelől pedig nagyban fokozza a Purus hatását ha nem kerülnek a derítőbe ezek a szerek. A háztartásban környezetbarát készítményeket használok (pl. Frosch termékcsalád).

A Purust a késő esti órákban szoktam a wc-n és az egyéb lefolyókon a derítőbe juttatni, így időt hagyva a baktériumoknak a csövekben lerakódott szennyeződéseket feldolgozni. A legideálisabb az lenne, ha a lefolyókon leengedett baktériumoknak pár nap használatmentességet lehetne biztosítani, mert így hatékonyabban falnák fel a csövekben lerakódott zsírokat, szennyeződéseket. Erre ideális idő lehet, a nyaralás előtt minden lefolyóba Purust önteni és minimális vízzel leengedni. Ehhez fűzném azt a tapasztalatomat, amikor egy acél tárcsán való sütést követően nem takarítottam el a tárcsát az olajtól és tettem egy próbát, hogy mi fog történni ha baktériumot öntök a teljesen kihűlt tárcsába. A tárcsába a szélétől, körben járva öntöttem bele a baktériumot, így az egész tárcsát érte a készítmény. A tárcsa alján volt az összegyűlt olaj és ez keveredett a baktériummal. Jó pár nap elteltével megnéztem mi történt és akkor láttam, hogy a tárcsa alján lévő olaj teljes mértékben eltűnt és a tárcsa többi része is jóval tisztább lett, mint előzőleg volt. Ebből a megfigyelésemből kiindulva jutottam arra az elhatározásra, hogy kipróbálom a baktériumkészítményt a szennyvízkezelésre is, mivel ezt megelőzően a mezőgazdaságban, kertben használtam a Greenman termékét, amiről nagyon jó tapasztalataim vannak szintén(de ez egy másik történet).

Összességében ajánlani tudom  a Greenman termékeit mindenkinek, akinek fontos a környezet védelme és hatásos környezetbarát készítményt szeretne alkalmazni akár a kertben vagy a háztartásában.”

                                       Tudj meg többet!

Kiss János – Tuják megmentése

„A korábbi években a kerítés mellé ültetett tuják nagy része megbarnult, mintha elszáradt volna. Már éppen lemondtam róluk, amikor találkoztam a Greenman Floralia készítménnyel, amit kifejezetten dísznövények, tuják öntözéséhez is javasolnak. Elkezdtem rendszeresen öntözni őket és magukat a fákat is meglocsolni az öntözőkannából úgy, hogy a leveleiket, törzsüket is érje a hígított Greenman Floralia. Nagy örömömre az idei évre már nyoma sincs a betegségnek, a tuják gyönyörűek, zöldek és egészségesek. Ez után is, megelőzésképpen is fogom használni a terméket, köszönöm Greenman!”

                                    Tudj meg többet!

Nikula Gizella – Törpesünök

„Gondoltam megosztom tapasztalataim a kiváló termékükről, hogy a többi törpesünis is bátorságot kapjon, és tegyen egy próbát a Greenman-el! Régóta bajlódok a kellemetlen szagokkal mióta csináltatott bútorban laknak a törpesünik… Gondoltam teszek egy próbát a Greenman Ketrec, Kalitka és Terrárium SzagtalanítóvalMióta a terméket használom leszámoltam a kellemetlen szagokkal! 🙂 Rendeltem és extra gyorsan megérkezett, nagyon szuper a termék! Csak ajánlani tudom! (A képen Vincent látható, aki elégedetten nyugtázta a napot)”

Nagy Katalin – Törpenyúl lakhely szagtalanítás

„8 hónapos törpenyuszink, már velünk él 6 hónapja. Amikor hozzánk került a nyuszi, még nem használtuk a Greenman kisállat lakhely szagtalanító port. Akkor még érezni lehetett azt a jellegzetes szúrós szagot, aztán elkezdtük használni a Greenman terméket. Azóta megszűntek a szagok, nagyon szeretjük, továbbra is használni fogjuk.”

           Kisállatlakhely Szagtalanító por

Olivér – Esővíz-kezelés

„A kerti növényeimet évek óta Greenman Agro-val öntözöm. Idén már az esővízbe öntöm közvetlenül és így locsolom ki. Nemrég beleöntöttem egy fél liter Greenman Agro-t az esővizes hordóba, és azóta nem csak a növényeim szépek, de a helyi madár populációt is erősen vonzza. Ilyet korábban nem tapasztaltam, de örülök neki, hiszen ők a kerti kártevőktől szabadítanak meg.”

Greenman Agro

                                                    Tudj meg többet!

R. – Lóápolás

„Tereplovaglás előtt befújtam a lovat probiotikus Greenman Lóápolóval, hogy megnézzem mennyi légy és bögöly lesz rajta azokhoz a lovakhoz képest akiket hagyományos szerrel fújtak be. Úgy tűnt, hogy nincs sok különbség, viszont láthatóan a lónak tetszett a Greenman Coat Care illata, ráadásul nem vegyi anyagot fújtam rá. Emellett a bőrén lévő mikroflórának is jót tettem!”

Lószőrzet ápolására

Megszünteti a kellemetlen szagokat, tisztán tartja a bőrt és a szőrzetet – Tudj meg többet!

Szűcs Judit – Tóápolás

„Évek (kb. 3-4) óta használom az előírásnak megfelelően a Greenman Pondot. A kis kerti tavamban alig van alga, iszap  – igaz rendszeresen ki is szedem-, a víz tiszta, vízinövények szépek, a halak és a békák nagyon jól érzik magukat benne. A kutyám is rendszeresen issza a tó vizét is, a madarak is nagyon szeretik, egyszóval nagyon elégedett vagyok a termékkel, továbbra is ezt fogom használni.”

                                                 Tudj meg többet!

Kiss András – Ribizli- és szamócatermesztés eredményei

„2013 óta  termelünk szamócát a saját termőterületünk egy részén. Mára a palánták száma 5000-re nőtt.

Az öntözés rendszeresen Greenman Agro tápoldattal kevert esővízzel történik.. A talaj előkészítés állati trágya, bokasi és zeolit por hozzáadásával történik. Láthatóan egészséges nagy leveleket és sok hajtást hoz az anyanövény.

A vegyszeres kezelés hiánya ellenére a termés minősége mindig kiváló, nem ritkák a nagy méretű 70-90 grammos szamócák.

A ribizli bokrok is rendszeresen Greenman Agro termésnövelő készítménnyel lettek kezelve. Az eredmény bő és nagy bogyóméretű termés.

A frissen ültetett gyümölcsfák nem ritkán 1 méteres hosszú egyenes ághajtást hoznak.”

Mészáros Lajos – Vegyszermentes kertgondozás

A Greenman Agro-t 6. éve használom. Volt szerencsém részt venni Dr. Hidas András (Mezőgazdasági Tudományok Doktora, Kandidátus) előadássorozatán amit a Greenman termékekről tartott. Azóta a permetezéshez is ezt használom. Mindent ezzel permetezek 10%-os higításban: szőlőt, gyümölcsfákat, örökzöldeket, virágokat, paradicsomot, paprikát, padlizsánt szóval mindent. Fő előnye, hogy a kemikáliákkal ellentétben lehetőleg felhős, nedves időben történjen a permetezés mert így sokkal hatásosabb. Nem azt mondom, hogy csodaszer de a kertem 6. éve vegyszermentes! Nem kell várni a felszívódásra, nem kell tartani mérgezéstől. Közvetlenül a permetezés után is lehet fogyasztani a zöldségeket, gyümölcsöket az unokáim legnagyobb örömére.

Greenman Agro - Vegyszermentes bio védekezés kártevők, betegségek ellen

                                                Tudj meg többet!