Természetes állatgyógyászati lóápolószerek

Mint minden istállóban tartott állat esetében a tartási körülményektől függően számolnunk kell kórokozók megjelenésével, elszaporodásával és fertőzések, allergiák kialakulásával. Egy  adott környezet egészségi állapotát a benne  található jótékony hatású vagy káros, kórokozó  mikróbák aránya határozza meg. Ezt az  arányt többek között befolyásolhatja a lovak  élőhelyének (istálló, karám) környezete, tisztán  tartása, a takarmány minősége és az  állomány  mérete. Egyedülálló lehetőséget kínál a Greenman Probiotikus Technológia a lovak  környezetében a megfelelő mikrobiológiai környezet  létrehozására:

Greenman Coat Care Ló Szőrzetápoló

Ló szőrzet, bőr és pata ápolására, kellemetlen szagok csökkentésére

Természetes összetevőkből – nem toxikus – biológiailag lebomló oldat

A készítmény összetétele:

Tisztított víz, Greenman jótékony hatású élőflóra, gyümölcs kivonat, szárított levendula virág, bio cukornád melasz, fermentált gabonakorpa, kőzetliszt, tengeri só.

Felhasználási javaslat, adagolás, alkalmazás

A Greenman Coat Care Ló Szőrzetápoló egy természetes összetevőkből álló, biztonságos koncentrátum, amely segíti az egészséges mikrobiológiai egyensúly fenntartását a ló szőrzetén, bőrén, patáján.  Probiotikus, jótékony hatású mikroorganizmusok millióit tartalmazza, segítségükkel védekezhetünk a kórokozók felszaporodása ellen is. Megszünteti a kellemetlen szagokat, tisztán tartja a bőrt és a szőrzetet. Segíti a sérülések, zúzódások gyógyulását, a fertőzések elkerülését és megszüntetését, levendulavirág kivonatának köszönhetően nyugtatja is a bőrt.

Naponta vagy szükség szerint naponta többször permetezze a ló bőrére, szőrzetére, patájára és hagyja rajta megszáradni. Belekeverhető a samponba vagy fürdető vízbe is.

Greenman Equitan

Természetes állatgyógyászati lóápolószer istállók, karámok, csarnokok, lovagló kellékek, tisztító eszközök és alom kezelésére.

Greenman Probiotikus technológia a lótartásban

Greenman Equitan természetes állatgyógyászati lóápolószer jótékony hatású, válogatott Greenman probiotikus mikroorganizmusok természetes erejét hasznosítja a lóápolásban és istállókezelésben. Bizonyos esetekben a degeneratív mikroorganizmusok elszaporodhatnak káros környezeti hatások vagy rossz minőségű táplálék által. A Greenman probiotikus mikroorganizmusok segítenek egy kedvező mikroflórát kialakítani és a negatív mikrobákat kiszorítani, mind a természetben, a legelőn, mind az istállóban.

A Greenman Equitan természetes állatgyógyászati lóápolószer hatása:

  • A Greenman Equitan istállóban ködösítve vagy permetezve pozitív hatással van a lovak közérzetére és vitalitására.
  • Alkalmazásával a jelenlévő mikrobiális miliő összetétele befolyásolható, ezáltal visszaszoríthatóak a káros mikrobák és az általuk létrehozott rothadási folyamatok, a keletkező, káros gázok, mint például az ammónia, metán, kénhidrogén.
  • Megköti a kellemetlen szagokat, ezáltal a legyek elszaporodását és kellemetlenkedését is csökkenti.
  • Megakadályozza a káros gombák fejlődését a szénában, szalmában és takarmányban, ezáltal nemcsak ezek elfogyasztását akadályozza meg, hanem a gomba spórák belégzésének lehetőségét is.
  • A trágya minősége javul, érése felgyorsul.

A Greenman Equitan természetes állatgyógyászati lóápolószer összetevői:

Víz, tejsavbaktériumok, élesztő, fotoszintetizáló baktériumok és bio cukornád melasz.

1 literes, 5 literes, 10 literes és 20 literes kiszerelésekben kapható.

A Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. által ökológiai gazdálkodásban elfogadott készítmény.