Illatos otthon csomag

7 990 Ft

Illatos otthon csomag a kiegyensúlyozott környezetért. Teremtsd meg a kényelmet és a pihentető környezetet otthonodban a Greenman légfrissítők használatával!

A hagyományos légfrissítők akár egészségkárosító hatásúak is lehetnek, ezzel szemben a Greenman légfrissítők természetes anyagokból készültek. Egészségre nem ártalmas készítmények, így gyermekek és kisállatok környezetében is használhatók.

Mit tartalmaz a csomag: 1 db 250 ml-es Greenman Relax Levendulás Légfrissítő, 1 db 250 ml-es Greenman Fresh Narancsos Légfrissítő, 1 db 250 ml-es Greenman Cipő varázs

Cikkszám: 80049 Kategória:

Leírás

Az Illatos otthon csomagban megtalálható Greenman légfrissítők hozzájárulnak hangulatunk javításához, segítik a relaxációt és otthonunkat még kényelmesebbé varázsolják.

Greenman Relax Levendulás légfrissítő a pihentető alvásért:

A Greenman Relax Levendulás légfrissítőben a levendula nyugtató hatása keveredik a porbiotikumok erejével. Lefekvés előtt néhány fújás elég belőle a hálószoba levegőjébe a pihentető alvásért. Természetes, és egészségre nem ártalmas készítmény, így gyermekek és kisállatok környezetében is használható.

Greenman Fresh Narancsos légfrissítő a friss hétköznapokért:

A Greenman Fresh Narancsos légfrissítő természetes összetevőkkel, vegyszermentes hatékonysággal szünteti meg a kellemetlen szagokat. A narancs illat pedig gondoskodik a friss érzésről. Tizennégy különféle jótékony hatású mikroorganizmus keveréke alkotja a probiotikus konzorciumot a maximális hatás eléréséért. Használható mellékhelységekben, dohányzó helységekben, gépjárműben, és az otthon bármely pontján.

Greenman Cipő Varázs:

A probiotikumok millióinak segítségét vesszük igénybe, amelyek hatékonyak a különféle eredetű kellemetlen szagokkal és egyéb problémákkal szemben. A Greenman Cipő Varázs természetes összetevőkkel, vegyszermentes hatékonysággal szagtalanítja, dezodorálja cipőjét, ezáltal egész napos komfortérzetet és egészséges környezetet biztosít a láb számára.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Illatos otthon csomag” értékelése elsőként